dimarts, 29 de setembre del 2009

Diada de la Policia

La majoria dels cossos de policies locals celebren avui la seva festivitat, coincidint amb els Sants Arcàngels: sant Miquel, Sant Rafel i Sant Gabriel. En el cas de Calella l'acte institucional s'ha fet aquest migdia a la caserna del cos local.

Els agents de la policia local de Calella van realitzar al llarg de tota la setmana passada actes lúdics i festius per commemorar la seva festivitat. Activitats com ara tornejos esportius amb agents d'altres cossos de seguretat. Els actes d'avui han estat més protocolaris i oficials. S'ha fet una recepció amb l'alcalde, amb el regidor de Governació i amb altres regidors del consistori. Durant l'acte també s'han fet diversos reconeixements a la tasca d'alguns policies locals. Els agents de la policia local de Calella han rebut també la visita de diversos agents de la Guàrdia Civil i dels Mossos d'Esquadra.

La Policia Local celebra avui dimarts 29 de Setembre la festivitat del seu patró Sant Miquel. A Calella és previst un acte institucional a les 12h del migdia a les instal·lacions de la policia local. Avui també se celebra Sant Rafel i Sant Gabriel.