dijous, 24 de setembre del 2009

S'acaba la Festa Major

L'espetec del Castell de Focs de Pirotècnia Tomàs va posar punt final a la Festa Major de La Minerva. La platja de Garbí es va omplir de gom a gom per seguir l'espectacle de focs artificials. Alguns sortien del ball de festa major a càrrec de l'orquestra internacional Maravella, que ahir al vespre es va fer a l'envelat. Entre els actes més concorreguts hi ha hagut la trobada de gegants, els concerts de barraques, i la Nit Lírica.

Concretament a l'espectacle organitzat pel Cor Harmonia Calellenc va aplegar unes 460 persones, que van poder gaudir de fragments d'òperes rellevants, de Verdi, Puccini, Donizetti, Rossini, Bellini i Mozart. En total van ser 12 fragments llargs d'òpera més dos bisos extra. El director del Cor Harmonia i tenor de l'espectacle, Albert Deprius, ha reconegut que no esperava tanta assistència de públic pel fet de ser un dilluns no festiu i l'endemà dimarts també era dia de treball. Deprius n'ha fet un bon balanç en tres aspectes; tant pel nombre de persones, per la resposta entusiasta que van donar, i per la qualitat musical que es va oferir

Un altre de les activitats especialment seguides va ser el Festival de Jazz i Blues de Calella, que es va fer divendres després del pregó, on hi van actuar els Tandoori Lenoir i Terrassa Dixieland jazz Band. La mainada va poder gaudir d'activitats tot el dissabte, sobretot amb el traginer de jocs i el taller d'estels. Pel que fa a Barraques, un dels dies que han atret més gent va ser dissabte, quan l'envelat va quedar petit per ballar al ritme de La Salseta del Poble Sec i El Tiempo de Quirönn.