dimarts, 29 de setembre del 2009

Es presenta el Team Calella

Aquest cap de setmana s'han presentat oficialment els components del Team Calella que disputaran el Challenge Costa de Barcelona-Maresme diumenge que ve.
A nivell individual faran tota la prova Joan Carles Castellà, Daniel Aranda, Jaume Salvador, Joan Pera, Fidel León i Albert Estany.

Joan Carles Castellà s'ha marcat com a objectiu acabar el triatló ja que és la primera vegada que afronta una prova d'aquestes característiques on es porta al límit la capacitat del cos. Castellà ha manifestat que la principal dificultat recaurà en el darrer tram, el de la marató que arribarà després de les proves de natació i bicicleta.

El Team Calella tindrà tres equips de relleus, dos de masculins i un de femení integrat per Judit Bordas, Núria Sauleda i Ester Tomàs. Sauleda ve de practicar bicicleta en una etapa de Mongòlia a Pequín.

Els equips de masculins estan integrats per Jordi Corominas, Carles Claramunt i Joaquim Roig; i Lluís Saura, David Beltran i Felip Santaren.

Durant la presentació també hi era l'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, que ha encoratjat els participants al triatló i ha felicitat Gestport i Sports 333 per la iniciativa presa.