dimecres, 16 de setembre del 2009

Segarra retira candidatura

Albert Segarra ha retirat la candidatura a la presidència del Club de Futbol de Calella després de la reunió amb els socis que va convocar ahir al vespre a la cooperativa L'Amistat.

Això significa que demà hi haurà eleccions amb un únic candidat, Josep Ros, si ningú impugna el procés electoral per justícia ordinària; un procés electoral on s'han produït segons Segarra irregularitats. Segons Segarra "no es compleixen ni els Estatuts del club, ni les directrius de la Federació ni del Consell de l'Esport". En aquest sentit ha dit que Ros no pot ser alhora candidat i president de la gestora.

Amb la seva renúncia Segarra continuarà al capdavant de la Fundació de l'Escola de Futbol del Club de Futbol Calella, de la qual ha manifestat que és un referent a la comarca.

Segarra ha indicat que més d'un 60 per cent dels jugadors del benjamí B a l'infantil B són de Calella, si bé ha admès que aquest percentatge baixa si es tenen en compte els juvenils. Segarra però ha criticat que no hi hagi suficients camps per entrenar i que "2 equips cadets i 2 juvenils juguen a Arenys de Munt". A més ha manifestat que "no fem fora nens sinó que no hi ha espai per donar cabuda a més nens".

L'únic candidat a la presidència del club és per tant el màxim responsable de la junta gestora Josep Ros.