dimarts, 8 de setembre del 2009

Presenten Oncolliga

L'entitat solidària Oncolliga de Catalunya ja s'ha presentat a Calella, i la ciutat és una de les seus d'aquesta associació que es dedica a ajudar a totes aquelles persones afectades pel càncer, els familiars i els amics. Ofereixen ajuda a domicili, amb suport psicològic i mèdic en un ampli ventall de disciplines.

Oncolliga Calella es va presentar diumenge al vespre amb una festa a la plaça de l'Esglesia amb regust mariner. El grup d'havaneres “Els Rogers” i un cremat ofert pel grup Pa Vi i Moltó va servir per ambientar la jornada. La nova seu d'Oncolliga a Calella ha de ser un puntal a la zona del Maresme i ha de coordinar recursos dins la provincia de Barcelona i la federació catalana de l'entitat, des d'on s'ha volgut felicitar la gent de Calella per l'entusiasme amb què s'ha creat la seu de Calella.

Els integrants d'Oncolliga, i tothom que s'hi vulgui apuntar, es troben cada dimecres a les nou del matí al Casal l'Amistat on fan un esmorzar que esdevé una teràpia de grup. De cara al mes d'octubre Oncolliga Calella prepara un servei de Psicooncologia i dietètica per oferir als malalts de càncer. Per ara l'entitat ha pogut recollir fons gràcies a la venda d'un calendari al preu de 10 euros.

El calendari també es podrà trobar a l'estand d'Oncolliga a la Fira de Calella i Alt Maresme i també a la seu social de l'entitat.