dijous, 17 de setembre del 2009

S'adequarà la sala sense columnes

El projecte de condicionament acústic de la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, ha rebut una subvenció de 432.000 euros, el 50% del seu cost.

Aquesta subvenció del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, el Feder, correspon a una de les actuacions locals de la província de Barcelona seleccionades i que es van presentar aquest dimecres.

Els treballs a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet permetran poder condicionar-la pel que fa a acústica i climatització, ja que és un espai que s'utilitza per a molts actes de la ciutat, entre els que hi ha la Nit de l'esport, Gegants Rock i molts festivals de música i dansa.

Aquest projecte, inclòs en el FEDER 2007-2010 haurà d'executar-se durant l'any que ve i un cop acabi permetrà poder augmentar el nombre d'activitats.

A banda d'augmentar-les, l'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha valorat molt positivament aquesta injecció econòmica i ha obert la porta a la recuperació de festivals com el de psicobilly que ara acull Pineda; un festival que va deixar de fer-se a causa de les molèsties de sorolls que havien ocasionat als veïns.

A través del FEDER també se sufragarà a l'Alt Maresme la meitat dels costos de la remodelació del nucli antic de Malgrat de Mar i la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner de Canet.