dijous, 17 de setembre del 2009

S'activa l'Àgora

Una àgora -plaça central de les ciutats gregues- és el que han volgut recrear un grup de calellencs, posant aquest nom tan clarificador a la seva iniciativa.


Van començar a principis del mes de setembre i la seva intenció és organitzar sessions amb caràcter mensual. Els assistents parlen sobre aspectes de la vida política, social i cultural de Calella. Jordi Castañé, un dels impulsors ha indicat que "som un grup estable de 12 tertulians i tertulianes de Calella de diversos àmbits professionals o socials: gent vinculada a la cultura, un científic, un empresari, una bibliotecària, una dissenyadora, un profesor de belles arts..."

Castañé, que és president d’Unió Democràtica de Catalunya de Calella i regidor de CiU, ha volgut desvincular la seva faceta política d’aquesta iniciativa. De fet, ha dit que la intenció del grup de debat és que la seva opinió sigui escoltada malgrat que encara no tinguin definit si la traslladaran a cap formació política.

Els interessats en participar a l’Àgora de Calella poden afegir-se al grup estable. Ja hi ha data i tema per a la pròxima reunió: el 2 d’octubre a 1/4 de 10 la Vella Europa es parlarà de la Fira i la Festa Major.

Castañé ha explicat que la primera reunió del grup de debat i tertúlia va ser molt profitosa i enriquidora. Es va fer el passat 4 de setembre i que els participants van estar parlant fins entrada la matinada.