dimarts, 15 de setembre del 2009

Ros opta a la reelecció a la presidència del futbol

Les eleccions a la presidència del Club de Futbol Calella es van convocar en el decurs de l’assamblea celebrada el passat 27 d’agost. L’anunci de la presentació de les dues candidatures -Josep Ros i Albert Segarra- tranquil.litzava, en certa manera, als socis i sòcies que temien per la desaparació d’un històric del futbol català d’ençà de la marxa de Ramon Coll.

Josep Ros, actual responsable de la gestora, ha explicat a Ràdio Calella que no ha decidit optar al càrrec fins que ha aconseguit els suports necessaris.

Ros situa el futbol de base com un dels punts a resoldre en cas de ser proclamat president del Club de Futbol Calella. Assegura que la Fundació de l’Escola de Futbol del Club de Futbol Calella, a qui el Club va confiar els equips bases que havia portat anys enrere, ha deixat fora i sense formació esportiva alguns nens. Un fet que va provocar les queixes de pares i mares.

És per això, que l’actual junta gestora del Calella ha inscrit dos equips de categoria inferiors que, sota la gestió directa del club, donaran resposta a aquests nens. Serà un equip prebenjamí i un altre benjamí al que hi podran assistir una quinzena de nens. Això farà que siguin ja tres les entitats esportives calellenques amb una oferta de formació en futbol base: la Penya Solera Barcelonista de Calella, la Fundació de l’Escola de Futbol del Club de Futbol Calella i el Club de Futbol Calella.