divendres, 25 de setembre del 2009

El Rebost a la Fira

Un any més els visitants de la Fira de Calella i l'Alt Maresme podran tastar productes alimentaris de qualitat que es fan a la nostra comarca. És la proposta el Rebost del Maresme, una evolució de l'anterior campanya “El Maresme al Plat”, que ja va ser present a la fira en edicions anteriors.

El Rebost del Maresme és una proposta que pretén donar a conèixer productes culinaris elaborats o cultivats artesanalment a la nostra comarca, tant pel que fa a la beguda com a l'alimentació. La mostra, organitzada pel Consell Comarcal del Maresme i la Fira de Calella, està gestionada per l'empresa Catbusiness.

La idea de la mostra, segons ha indicat Josep Basart -responsable de Catbussiness- és promocionar productes de qualitat no prou coneguts a través d'un tast a preus populars. Així es podrà degustar els productes inclosos en la campanya que l'any passat es deia “el maresme al plat” i que ja va ser present a la Fira.

La majoria dels productes promocionats formen part també del "Catàleg de productes de la terra i artesania alimentària del Maresme", editat pel Consell Comarcal.