dijous, 9 de setembre del 2010

1r any d'Oncolliga

La Plaça de l'Església acollirà diumenge a les 8 del vespre els actes del primer aniversari d'Oncolliga Calella; una entitat que ajuda als malalts i familiars de persones afectades de càncer.

Per commemorar el primer any de vida hi haurà l'actuació solidària del conjunt maresmenc “Old Guitars” amb música dels anys 60, 70 i 80. A la mitja part el Grup Pa, Vi i Moltó servirà un cremat.

Durant aquests actes també es podran escoltar els parlaments del cap de cirurgia de l'Hospital de Calella, el doctor Pere Puig; del president d'Oncolliga, Josep Morell; i de l'alcalde, Josep Maria Juhé. També es posaran a la venda els calendaris solidaris del 2011, on es poden veure fotografies de molts calellencs.

Mònica Buneri, membre d'Oncolliga Calella ha indicat que l'any passat es van vendre 1.000 calendaris i aquest any s'ha fet un tiratge de 1.500. Buneri ha manifestat que actualment entre 20 i 30 persones assisteixen a les xerrades que setmanalment promou l'entitat i que a, més a més ,a l'octubre es reprendran les xerrades sobre nutrició i emocions

Oncolliga recorda que té un servei amb una psicooncòloga; un servei gratuït que a partir d'aquesta tardor amplia el seu horari.