dimarts, 21 de setembre del 2010

Arriba el segon Challenge Costa de BCN-Maresme

Els organitzadors del Challenge Costa de Barcelona-Maresme escalfen motors de cara a la celebració, el proper 3 d'octubre, d'aquest triatló que està arrelant amb força a la comarca després d'haver hagut de sortejar alguns entrebancs amb el canvi de l'empresa organitzadora. La prova té enguany uns padrins de luxe: Ander Mirambell, Josep Molins, Javier Cortés Huete, Alan Cabello, Víctor del Corral, Oriol Cruz i Llibert Fortuny.

Aquest dilluns s'ha fet a la piscina olímpica de Calella la presentació oficial del que serà el Segon Challenge Costa de BCN-Maresme. Una prova en què hi prendran part més de 1.100 triatletes. A més, la prova que es disputarà entre Santa Susanna i El Masnou i que tindrà com a centre d'operacions Calella, comptarà amb uns 500 voluntaris que vetllaran perquè tot surti correctament, segons ha declarat el membre de l'organització Agustí Pérez.

Per la seva banda, l'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha destacat que després d'uns temps difícils amb el canvi de l'empresa organitzadora, ara el segon Challenge serà la consolidació de la prova.

Els responsables de l'empresa organitzadora del Challenge Costa de BCN-Maresme, Triatlon Spain SL, volen que la prova tingui també beneficis socials per a la comarca i per això ahir al vespre es va fer entrega d'un xec de mil euros per a la Fundació Catalana d'ELA, que té la seva seu a Calella.