dimarts, 28 de setembre del 2010

Iker Romero a Calella

El jugador del Barça Borges Iker Romero ha donat suport a la Unió Esportiva Handbol Calella visitant el seu estand a la Fira de Calella i l'Alt Maresme.

Iker Romero va provar el seu llançament a la Fira de Calella i l'Alt Maresme. La nova presidenta de la Unió Esportiva Handbol Calella l'havia convidat a visitar l'estand del club i el jugador del Barça Borges hi va aparèixer diumenge a la tarda.

Després de parlar amb els representants de la UEHC i amb l'alcalde, alguna que altra foto i autògrafs, Romero va tocar pilota. Se'l va reptar, a ell i a l'alcalde, a col.lar-la per alguna de les cinc anelles penjades a la porteria.

El primer llançament va servir d'escalfament per a tots dos. Van canviar de pilota i, a la segona, el lateral blaugrana va fer diana a l'anella de l'escaire dret. L'alcalde no va encertar-la per segon cop. Van provar-ho una tercera vegada i res de res, cap dels dos.

Iker Romero, amb la seva presència a la Fira, va voler donar suport a la Unió Esportiva Handbol Calella, com un dels clubs que promocionen la pràctica de l'handbol entre els nens. És la primera visita que feia a Calella, on hi té algunes amistats i on té pendent presenciar el torneig d'handbol platja que s'hi celebra a principis de juliol.