dimecres, 29 de setembre del 2010

30 anys de Ràdio

Amb un programa en directe des de la Fira de Calella i l'Alt Maresme, Ràdio Calella va celebrar amb la seva audiència el seu trentè aniversari.

Hi va haver moments emotius, on es van recordar inicis i anècdotes de l'emissora que van explicar alguns dels seus protagonistes, com ara el locutor Quimet Pedemonte, que fa el seu programa "El Dominical" des dels inicis de l'emissora.

El programa especial, conduït per Vadó Itchart, Sònia Montañola i Enric Sánchez, va estar farcit de molts moments còmics a càrrec de l'equip dels programes “Teràpia de Show” i “Leit Nait”.

Un dels moments especials va ser l'aparició del doble del jugador del Barça, Andrés Iniesta.

La vetllada va servir per presentar la nova temporada radiofònica; una programació que s'estrena el 4 d'octubre i que està marcada per la continuitat dels programes de l'anterior temporada.

Miquel González va ser el guanyador d'una estada a Andorra d'un cap de setmana i al balneari de Caldea per a dues persones entre els oients que durant una setmana van participar al sorteig patrocinat per Aritur Viatges.

El grup musical Canela Flaca va amenitzar un programa que va servir per commemorar els 30 anys d'una de les ràdios pioneres a la comarca.