dimecres, 22 de setembre del 2010

La Fira ja és aquí

Ja s'ha presentat una nova edició de la Fira de Calella i l'Alt Maresme. És la trentena edició d'aquesta mostra multisectorial que estrena imatge corporativa i que continua apostant per les tecnologies 2.0 per tal d'arribar a un públic molt més ampli. Enguany els Països Catalans són els protagonistes del seu monogràfic.

La Fira ha esdevingut un esdeveniment consolidat i de referència a la comarca pel qual han passat continents, regions i ciutats de tot el món, tal i com ha remarcat el batlle Josep Maria Juhé.

La Fira de Calella i l'Alt Maresme estrena enguany imatge corporativa- on predomina el color vermell- i el tradicional Diari de la Fira ha donat pas a un fulletó on es sintetitzen els actes i les informacions més importants de l'esdeveniment. La regidora de Fires de Calella, Maria Carme Campà, ha reconegut que aquest canvi es deu a la necessitat de reduir costos però també per ser més sostenibles amb el medi ambient.

El director de la fira, Ferran Muñoz, ha explicat que enguany s'ha mantingut el nombre d'expositors d'anys anteriors, fins i tot molts repeteixen. Hi haurà 134 repartits en 5 mil metres quadrats de recinte. Com a novetat, enguany la Fira de Calella es sotmetrà a una auditoria medioambiental a través de plans ocupacionals.

Durant la Fira de Calella es commemoren 2 aniversaris importants: 75 anys de la Colla de Geganters i Grallers de la ciutat, no en va al mateix recinte firal es fa la Quarta Fira del Món Geganter de Catalunya. I l'altre aniversari és el dels 30 anys de Ràdio Calella.

Durant la presentació ahir d'aquest esdeveniment, el director de la Fira, Ferran Muñoz, va denunciar que durant aquests dies de muntatge dels estands han patit robatoris i furts de material.