dilluns, 20 de setembre del 2010

El pregó per partida doble

Calella i els seus ciutadans continuen immersos en la seva festa major de La Minerva 2010. El tret de sortida ha estat durant el cap de setmana. Divendres però la pluja que queia va deslluir el tradicional pregó que es va haver de fer a la sala d'actes de l'Ajuntament Vell i va anar a càrrec de la poetessa Concepció Organ. El pregó però es tornarà a fer aquest dijous a les 12 del migdia des del balcó de l'Ajuntament, això sí, si el temps ho permet.

Calella viu intensament la seva festa major de la Minerva 2010. Enrere queda un cap de setmana farcit de diverses activitats lúdiques i culturals com el pregó de festa major, el pregó infantil o la cercavila de gegantons. El pregó però, que aquest any ha anat a càrrec de la poetessa Concepció Organ, es va haver de fer a la Sala d'Actes de l'Ajuntament Vell a causa de la pluja. Va ser, segons ha reconegut l'alcalde de la ciutat a Ràdio Calella, un pregó ple d'emotivitat, fins el punt que es repetirà aquest proper dijous a les 12 del migdia des del balcó del consistori.

Els amants del jazz també van poder gaudir divendres a l'envelat de festa major de l'actuació de The Walking Stickman Blues Band i The Healers amb un tribut a Van Morrison. Va ser durant el dinovè Festival de Jazz i Blues de Calella.

Calella ja té pubilla i hereu 2010. Es tracta de Xènia Torres i Pau Bartrolí, tots dos proposats per Companys i Simpatitzants de la Plaça de Catalunya.

Durant el cap de setmana, i a la mitjanit, han arribat els concerts de Barrakes organitzats per l'Associació Juvenil Les Torretes amb la col·laboració de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament. Segons l'alcalde, també s'han portat a terme amb normalitat i sense els típics problemes de sorolls que poden molestar als veïns.