dijous, 30 de setembre del 2010

Diumenge dia de la febre groga

El Maresme escalfa motors de cara al Challenge Costa de Barcelona-Maresme d'aquest diumenge. na prova reservada per als que han de ser homes i dones de 'ferro' tenint en compte les grans distàncies que hauran de completar en natació, bicicleta i cursa a peu. Els maresmencs estaran representants per un equip de 34 esportistes que la disputaran amb l'equipació de la secció de triatló del Club Atletisme Calella. Gent de Calella, Sant Pol, Pineda de Mar, Santa Susanna o Malgrat de Mar. Entre elles, una sola dona. Núria Sauleda que l'any passat, juntament amb les seves dues companyes d'equip, no va poder finalitzar-la en patir un accident mentre circulava en bicicleta per la carretera Nacional2.

El Team Calella Triathlon s'entrenava ahir a la zona esportiva de La Muntanyeta, a tan sols quatre dies per la gran cita. Part dels 34 triatletes de l'equip que participaran al Challenge escalfaven les cames sota l'atenda mirada del seu entrenador.

Porten mesos preparant-se. Per alguns serà el seu primer triatló de llarga distància i d'altres ja van comprovar la duresa del Challenge l'octubre passat. Aquest diumenge, el Team Calella serà l'equip més nombrós de la prova. Han passat de tenir-hi set esportistes, en la primera edició, a la trentena actual. Una xifra rècord que supera totes les previsions. "Tindrem a la graella de sortida quatre equips de relleus i 22 integrants individuals, en total una quarantena de participants", ha detallat el directiu del Team Manel Vicente.

No tots són esportistes de trajectòria però la creació de la secció de triatló dins el Club Atletisme Calella els ha acabat engrescant a superar aquest gran repte personal. Arriben molt ben preparats després de molt temps entrenant-se sis dies a la setmana, perfeccionant cadascuna de les disciplines.

Les lesions han impedit que el Team pugui presentar-se amb un equip de relleus femení; però amb la samarreta de l'equip hi competirà aquest cop de forma individual la triatleta que es va accidentar en la primera edició. Ella és de Sant Pol de Mar i és que el grup representarà tota la comarca.

L'equip admet que el suport del públic és clau per a superar els moments durant la cursa en què les forces fallen. Demanen que se'ls animi a ells, i a tots els participants.