dilluns, 6 de setembre del 2010

Pensant en l'any que ve

488 persones van participar a la novena edició de la Marxa de la Minerva que es va celebrar aquest diumenge i que va sortir i acabar al Passeig Manuel Puigvert.

El circuit tenia uns 13 quilòmetres, i l'ordre d'arribada no tenia cap importància ja que tothom la podia fer o bé corrent o caminant.

Des de l'organització, s'ha valorat molt positivament la participació que hi ha hagut i el temps que va acompanyar. Pel que fa al nombre de persones que van fer la cursa popular es va superar el de l'any passat que havia estat de quatre-centes vint.

La fita per l'edició de l'any que ve, que serà la desena, serà arribar al mig miler de participants com va succeir a la marxa nocturna que al juny també organitza l'entitat. També es vol incrementar el nombre de calellencs, ja que a diferència de la marxa nocturna, a la de la Minerva hi ha més persones de fora que de la ciutat. Així ho ha indicat el portaveu de Calella Marxa, Martí Barrera.

Tothom que va creuar la línia d'arribada va poder recuperar forces amb un esmorzar a base d'entrepans i va rebre com a obsequi una placa commemorativa.