divendres, 17 de setembre del 2010

30 anys de Ràdio Calella

Ràdio Calella celebra aquest setembre els 30 anys amb tota la seva audiència. El punt àlgid de la celebració serà el programa especial que tindrà lloc diumenge 26 de setembre a la Fira de Calella i l’Alt Maresme, escenari que la va veure néixer. I ho farà acompanyada de tota la seva gent, els seus oients, els calellencs i calellenques que dia rere dia renoven la confiança en un mitjà de comunicació proper, històric i de referència per a la ciutat.

El programa, presentat per Sònia Muntañola, Salvador Itchart i Enric Sánchez, comptarà amb entrevistes, actuacions musicals i humorístiques, que permetran la participació i la interacció constant amb el públic assistent.

La música anirà a càrrec del grup calellenc Canela Flaca, que deleitarà el públic amb la fusió de rumba i bossa nova. L'humor serà servit per l'equip que realitzen els programes Teràpia de Show -a Ràdio Calella- i Leit Nait -m2tv-.

A l'especial, que començarà a les 20'30h i que també servirà per commemorar els 30 anys de Fira, se sortejarà una estada de cap de setmana a Andorra per a dues persones gentilesa d'Aritur Viatges. Concretament, es regalarà una nit d'hotel de 3 estrelles, esmorzar i dues entrades per anar al balneari de Caldea.

Durant tot el mes s'intercalen moments d'aquesta història en diverses càpsules que estan integrades dins de la programació habitual de la ràdio.

L'emissora municipal està gestionada per l'empresa Ràdio Calella Televisió, S.L. que també s'encarrega de part dels continguts dels canals públics comarcals de TDT m1 i m2 TV realitzant programes com: Retrats, De primera, Aixequem el teló, Retro TV i l'Entrevista i cobrint les notícies de l'Alt Maresme.

També Ràdio Calella produeix aquest blog que té una mitjana diària que supera el centenar de visites i que s'ha convertit en un altre punt de referència a nivell informatiu.