dimecres, 15 de setembre del 2010

De tradició dolça

Aquesta Fira de Calella i l'Alt Maresme l'Associació de Comerciants Calella Centre Comercial proposa una campanya de promoció. Com cada any va lligada al monogràfic. Aquest any, com que són els països catalans, els comerciants proposen un recorregut per la tradició de pastisseria i rebosteria catalana.

“Aquest setembre et fem la Pasqua”. Aquest és el nom de la campanya dels comerciants de Calella en vistes a la Fira, que es farà del 23 al 26 de setembre al passeig Manuel Puigvert. Les persones interessades en participar hauran de demanar les butlletes als establiments associats, i el dia del sorteig la gent haurà de buscar els premis dins d'ous de xocolata i tortells, tal i com ha explicat Montse Cordón, vicepresidenta Calella Centre Comercial.

L'Associació de comerciants Calella Centre Comercial també prepara el sorteig on els participants hauran de buscar frases típiques de la ciutat.

Els regals de La Pasqua són xecs a bescanviar en compres. Hi haurà 17 guanyadors que es repartiran un xec de 500 euros, dos de 300, dos de 200 i 10 de 100.