dimecres, 15 de setembre del 2010

CiU pregunta a l'alcalde

CiU de Calella ha rebut resposta per part de l'Ajuntament al voltant de la situació actual de l'edifici situat al carrer Cervantes fent xamfrà amb el passatge Jaume Salvador, a la Plaça de Catalunya. La federació nacionalista assegura que l'Ajuntament ha reconegut el precari estat de la casa i es pregunten com és que no s'hi ha actuat de manera més contundent, ja que l'edifici representa un perill per als vianants.

Segons ha manifestat el regidor convergent Albert Torrent, l'alcalde Josep Maria Juhé els ha informat de les actuacions fetes per garantir la seguretat de l'edifici. Sis decrets d'alcaldia als propietaris i cap actuació de tipus sanitari per part de l'ajuntament. Tot això segons CiU, que també afegeix que només s'havia posat una sanció econòmica als propietaris de l'edifici per tenir-lo en estat precari i no arreglar-lo.

Ara CiU ha dirigit per escrit unes preguntes a l'alcalde sobre perquè mai s'ha fet una inspecció sanitària, i si s'ha demanat als propietaris que un tècnic municipal pogués entrar a la casa i es poguessin apuntalar algunes bigues.