divendres, 10 de setembre del 2010

Expedient per una denúncia per un presumpte abús sexual

L'Hospital Sant Jaume de Calella ha obert un expedient informatiu per aclarir els fets que van passar la nit del 29 d'agost entre un camiller del centre i un pacient, que l'acusa de cometre un suposat delicte d'abús sexual.

La direcció respecta la presumpció d'innocència del treballador de l'hospital, si bé assegura que s'actuarà amb els mecanismes legals si es demostren els fets de la denúncia.

La Direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha obert un expedient informatiu intern per aclarir la denúncia que un pacient va interposar contra un camiller de l'Hospital Sant Jaume de Calella per un presumpte delicte d'abús sexual.

Els fets van passar el 29 d'agost quan un pacient del servei d'urgències va demanar la presència dels Mossos d'Esquadra que van obrir les diligències en el mateix hospital.

La direcció del centre ha afirmat mitjançant un comunicat que es tracta de la primera denúncia de la que es té constància contra aquest treballador.

També la direcció ha declarat a Ràdio Calella-m2 que no s'ha apartat del servei el treballador, ja que en respecta la presumpció d'innocència, però que en el cas que es provessin les acusacions s'actuaria amb tots els instruments legals que estiguessin a la seva disposició.