divendres, 10 de setembre del 2010

Debat sobre el futur de la Fira

L'alcalde de Calella no descarta ni assumeix que la Fira del 2011 es pugui dedicar a l'esport del triatló i allargar-la fins que es faci el Challenge Costa de Barcelona- Maresme; una proposta que havia fet la presidenta de l'Associació Turística de Calella a "L'entrevista" de m1tv.

Josep Maria Juhé considera que ara cal anar treballant per definir el futur de la mostra i reflexionar la proposta llançada per l'Associació Turística. L'alcalde considera que Calella està agafant força amb l'esport com a motor turístic, i d'una manera o altra això, diu, ho pot reflectir la Fira.

L'alcalde de Calella considera que cal intentar trobar punts d'acord per donar més força a la Fira introduint elements del turisme esportiu i el món de l'esport a la ciutat, però sense precipitar-se.

Per la seva banda, la regidora responsable de la Fira també està disposada a parlar de donar-li un aire esportiu a la mostra, però es mostra sorpresa per l'interès que ara té la presidenta de l'ATC, Isabel Mallol quan havia dit en una reunió, segons Campà, que la Fira estava degradada. Recordem que l'Associació Turística de Calella tindrà aquest any un estand a la mostra.