dimecres, 15 de setembre del 2010

En la línia de Mallol

La portaveu i cap de llista de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Calella, Montserrat Candini, valora molt positivament la proposta feta per la presidenta de l'Associació Turística de Calella.

Isabel Mallol havia demanat en una entrevista a m1 que l'any que ve la Fira de Calella i l'Alt Maresme comptés amb un monogràfic dedicat al Challenge i que aquest s'allargués fins la celebració de la prova esportiva, que té lloc a principis d'octubre.

Candini ha manifestat que el seu grup està a favor d'aquells productes que reforcen el Challenge i el turisme esportiu i ha dit que “si tinc l'oportunitat de ser l'alcaldessa de Calella posaré tots els instruments necessaris perquè aquesta Fira dintre de la mateixa Fira, que seria la fira de l'esport, tingui un espai, una representació el suficientment digne

Tot i això, ha indicat que els inicis d'una primera edició sempre són difícils fins que no s'agafa rodatge.

Recordem que l'alcalde Josep Maria Juhé havia dit que considera que cal treballar, però sense precipitació, per definir el futur de la mostra. Juhé pensa que Calella està agafant força amb l'esport com a motor turístic; cosa que pot reflectir la Fira.

Per la seva banda, la regidora responsable de la Fira, Maria Carme Campà, també estava oberta a parlar de donar-li un aire esportiu a la mostra i havia avançat, en declaracions a aquesta emissora, que a l'espai que aquest any es dedica a la Fira gegantera s'hi pogués fer una fira esportiva.