dilluns, 13 de setembre del 2010

Periodistes russos a Calella

Calella, juntament amb Malgrat de Mar i Santa Susanna són els tres municipis que ha visitat aquest cap de setmana una delegació de 7 periodistes russos especialitzats en turisme per conèixer una part de l'oferta de lleure que ofereix la destinació Costa de Barcelona-Maresme.

La delegació va arribar al Maresme el dissabte. Van començar la seva presa de contacte amb el territori a Malgrat de Mar on van visitar els parcs del Castell i Francesc Macià. Després van venir a Calella visitant el Parc Dalmau. I van acabar la jornada a Santa Susanna on van dormir.

El programa pel diumenge va incloure una activitat nàutica en catamarà a Santa Susanna. Tot i que la visita s'ha centrat en aquests tres municipis, el Consorci de Turisme va donar informació del conjunt d'oferta de lleure que ofereixen les poblacions de la destinació Costa de Barcelona-Maresme.

Aquest viatge està organitzat per l'Agència Catalana de Turisme en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, el Consorci de Promóció Turística del Maresme i els tres municipis que han rebut els periodistes. L'objectiu ha estat donar a conèixer al públic rus l'oferta turística que ofereixen les destinacions catalanes de sol i platja que gaudeixen de la certificació de Turisme Familiar.