dimarts, 7 de setembre del 2010

Pares i mares preocupats

Els pares i mares enquestats per Ràdio Calella aquest matí a les portes de l'escola pública La Minerva mostraven opinions diverses sobre el canvi del calendari escolar. Això sí, els principals recels i preocupacions són per la setmana blanca que tindrà lloc entre finals de febrer i principis de març, durant el segon trimetre.

En aquest sentit, molts pares i mares que treballen no saben què faran amb el fills quan tornin a tenir vacances a l'hivern i com s'organitzaran.

Com dèiem en l'anterior informació, avui ha començat el curs escolar a tots els centres educatius de la nostra ciutat amb total normalitat i sense incidències remarcables: un curs que acabarà el 22 de juny.

En el cas però de l'escola bressol municipal “El Carrilet” el curs va iniciar ahir dilluns; mentre que les classes de formació d'adults començaran més endavant. De fet, ahir va començar el període d'inscripcions que s'allargarà fins al 17 de setembre. L'horari és de 10 del matí a una del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre a l'àrea d'Educació, a la Fàbrica Llobet.