dimecres, 8 de setembre del 2010

Campiona la Penya

El DKV Joventut va ser el campió del 20è Torneig de Bàsquet Memorial Pumarola de Calella, on juguen nois cadets de primer any. El Calella també hi jugava, però va perdre contra el Barça. El més important, lluny del resultat, és l'intensa activitat que es va viure al Pavelló d'Esports del parc Dalmau, amb partits de gran nivell.

A les 10 del matí de dissabte va tenir lloc el primer partit. El Joventut de Badalona es va enfrontar al Sant Josep. I a 2/4 de 12 es va fer l'altra semifinal entre el Club Bàsquet Calella i el Futbol Club Barcelona. Els dos finalistes van ser el Barça i la Penya, i finalment van acabar guanyant els badalonins, en un partit festiu i de qualitat, resumit pel president del Club Bàsquet Calella, Joan Ferrer qui ha dit que "la final va ser un partit interessant amb 2 equips amb bones defenses".

El president del club ha explicat que la voluntat final del Torneig és fer un homenatge a diversa gent de Calella que ha contribuït decisivament a potenciar aquest esport: "és un deute que teniem amb la família de Pepitu Pumarola, i dels seus fills Josep Maria i Enric. En Josep Maria ens va deixar l'any passat i va deixar dubtes en el torneig, però l'hem volgut reempendre pel que significa"- ha apuntat Ferrer.

El club ja prepara la propera edició del Torneig, que serà la vint-i-unena.