dijous, 9 de setembre del 2010

Veredicte del Trofeu Carpinell

Dilluns va tenir lloc al local social de Fotofilm Calella el veredicte del 19è Trofeu Rafel Carpinell de Fotografia tema Calella. El jurat qualificador estava format per Kiku Serra, artista pintor i autor del trofeu d’aquest any, Raül Drechsel, reconegut fotògraf d’Arenys de Mar i Santiago Marré, president d’honor de Fotofilm, i que actuava en substitució de Jordi Amat que per problemes de darrera hora no va poder participar-hi.

Després de valorar les 60 obres dels 25 autors participants, el mateix número de fotografies i concursants de l’any passat, el jurat va acordar entregar el Trofeu d’Honor, a Jaume Forest, per una fotografia d’un detall del aparell difusor de llum del Far de Calella.

El segon premi va ser per Quim Botey amb una panoràmica de la zona de la Roca Grossa. I el tercer premi per a Joan Maria Arenaza, que va presentar una vista nocturna del Far i el revolt de la carretera. Tots tres viuen a Calella.

Responsables de Fotofilm han indicat que entre els assistents van haver-hi comentaris ben diferenciats en relació a les obres presentades aquest any i en altres edicions del trofeu i que cada vegada sembla més difícil trobar un tema nou i diferent que s’aparti dels clàssics que any darrera any entren en competició.

Les obres estaran exposades a la Fira de Calella, del dia 23 al 26 de setembre, i es farà el lliurament dels premis el diumenge 26 a les 7 de la tarda a l’estand de l’exposició.