dimecres, 8 de setembre del 2010

Rocafort presidenta d'Esquerra

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Calella, Pilar Rocafort, ha estat nomenada nova presidenta de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Calella.

Tal com regeixen els estatuts, dilluns es va procedir al nomenament de l’executiva local pels propers dos anys.

Els principals objectius de la nova executiva són augmentar la presència d’Esquerra a la ciutat intensificant el contacte directe amb la ciutadania i el teixit associatiu en general així com promoure espais d’opinió. Igualment es vol eixamplar la base de militants -actualment hi ha prop d'una trentena- i la de simpatitzants.

Rocafort ha indicat que l'altre objectiu de la secció local és fer de portaveu del partit a nivell nacional i a les institucions. En aquest sentit ha destacat que "Esquerra ha contribuït a situar la independència en la centralitat del debat polític".

A nivell local Pilar Rocafort ha indicat que el partit vol treure el màxim de rendiment a la feina en el govern en els quasi darrers 12 anys “donant-la a conèixer com a valor i com a opció i garantia de futur important”.

La nova executiva la completen Carles Sánchez com a vicepresident i responsable de finances, Òscar Ojer, que passa a ser secretari d'organització, i la portaveu de la secció local i secretària de la dona és l'alcaldable Cristina Gómez. Al capdavant de la relació amb la ciutadania i teixit associatiu hi ha Francesc Subirana, i Jaume Puig continua sent el portaveu del grup municipal, mentre que Jordi Sitjà repeteix al capdavant de la secretaria d'imatge i comunicació.