dimarts, 14 de setembre del 2010

El PP prioritza parlar de la crisi

Passada la Diada Nacional de Catalunya, i amb el ressò de l'Aplec de la Independència celebrat diumenge a Arenys de Munt, on s'hi van aplegar diversos calellencs, avui el Partit Popular de Catalunya ha opinat al voltant de les diferents propostes d'encaix entre Catalunya i Espanya que presenten els partits polítics i també de l'augment de l'independentisme a la societat. El PP aposta per solucionar la crisi econòmica, sense distreure l'atenció, afirma, amb debats nacionalistes o federalistes.

Josep Maria Vila, regidor i portaveu del partit Popular de Calella, ha explicat a Ràdio Calella que les diferents opcions de model d'Estat proposades per altres formacions polítiques tenen la intenció de no parlar de la crisi econòmica i social que viu el país, així com les seves mancances reals.

Vila afirma que "la preocupació no és com encaixem Espanya, que ja hi estem encaixats, sinó que Espanya i Catalunya funcionin... Pel que fa a les propostes que es fan vénen donades per la proximitat electoral i s'han d'anar posicionant".

Vila també ha parlat de l'Aplec independentista celebrat a Arenys de Munt. Considera que la Independència és una opció inviable i "completament equivocada".

El partit Popular no va participar dels actes de la Diada Nacional de Catalunya celebrats aquest dissabte a Calella.