dijous, 30 de setembre del 2010

Debut conjunt a la Superdivisió

En tennis taula aquest cap de setmana hi ha el debut dels dos equips calellencs, tant femení com masculí a la Superdivisió de tennis taula.

Tot a punt per que aquest proper cap de setmana debutin tant el Suris com el Termotur a la màxima categoria del tennis taula estatal. Els dos equips jugaran a casa.

Pel que fa a l’ equip femení , el Suris Calella, jugarà el dissabte a les 5 de la tarda contra l’ Inca TT. Les nostres aquest any opten de nou a assolir una de les posicions per jugar la lliga europea la propera temporada. Una ambició que la temporada passada es va veure truncada per la marxa de la xinesa Dong Qian a l'inici de la temporada.

Per aquesta lliga 2010-11, l’equip calellenc continua apostant per dues jugadores molt sòlides, com són la russa Svetlana Mayorova i la catalana Jèssica Hernández. A més, les nostres s’han reforçat amb la sèrbia Gabriela Feher, procedent del Cassanenc, que és una jugadora jove però experimentada i que haurà d’aportar el punt de qualitat que necessiten les calellenques per classificar-se entre les primeres de les Superdivisió femenina.

Pel que fa als nois , el Termotur, doble partit. El primer dissabte a les 5 de la tarda contra el Borges Valls. I el segon encontre, diumenge a les 11 del matí contra l’UCAM Cartagena. Els nostres que són debutants a la màxima categoria, aspiren a mantenir-se a la Súper aquesta temporada i no convertir-se en un equip ascensor.

L’equip no ha canviat gens del que va assolir l’ascens la temporada anterior. És a dir, els calellencs jugaran aquest any amb Manolo Garcia, Pere Navarro, Joan Moregó i Eduard Mayorov.