dimecres, 8 de setembre del 2010

Nits de barrakes

El jovent de Calella ja sap amb quins grups podrà ballar durant les Barrakes de la Festa Major de la Minerva d'aquest any. Són tres dies. El cap de setmana del 17 i 18 de setembre i la vigília del dia festiu a Calella, el dia 22. El cartell està dominat per la varietat de propostes. I els organitzadors demanen tolerància als veïns per poder-les gaudir al màxim.

La primera nit de Barraques serà el dissabte dia 17 de setembre. Actuaran en primer lloc els Deskarats, un grup d'Ska. El cap de cartell de les Barraques d'aquest 2010 és un grup de Punk Rock melòdic d'Alemanya, els Not Available. I després d'ells tocaran els trionfadors del Gira Maresme 2010, el grup la Bundu Band d'Arenys de Munt. El dissabte dia 18 la festa començarà com és habitual amb una Orquestra. Anys enrere era la Girasol, l'any passat va ser la Salseta del Poble Sec, i aquest any és l'Orquestra Mitjanit. Junt amb ells hi haurà la Big Bang Valona i els Reggae Soldiers. La tercera nit de Barrakes serà el dimecres 22, el dia abans de La Minerva. Actuaran The Penguins, l'Arnau's band, Funk Mancú i Hombre Topo. Ernest Vila és membre de l'AJAC, entitat coordinadora de les Barraques de Calella i ha ressaltat el nivell dels grups participants.

De tots és sabut que a Calella les festes juvenils solen acabar amb una denúncia dels veïns i l'actuació de la Policia Municipal. Per això els organitzadors s'han compromès a evitar molèsties, tot i demanar als veïns respecte per una festa que només dura 3 nits.

Les barraques es celebraran a l'envelat del Passeig de Mar.