dimecres, 6 d’octubre del 2010

Activitats d'octubre a la Biblioteca de Calella

Aquest mes d'octubre la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça de Calella ha preparat diverses activitats, com és habitual. Hi ha les clàssiques xerrades i tertúlies, però destaca l'exposició que es pot veure al vestíbul durant tot el mes, i una trobada amb Sílvia Soler.

L'exposició tracta els drets de les nenes i els nens, i està muntada per l'organització Intervida. Es podrà veure fins el 30 d'octubre.

La propera activitat especial que celebrarà la Biblioteca serà el dijous dia 14. Són les habituals tardes de tertúlia, amb el llibre 39+1 de Sílvia Soler. La setmana següent, la mateixa autora, Sílvia Soler, visitarà la Biblioteca dins la campanya "Al vostre gust", en un acte patrocinat per la Institució de les Lletres Catalanes.

D'entre les hores del conte en destaca la del dia 23. L'explicaran els voluntaris de Creu Roja Joventut i s'anomena “El viatge d'una gota d'aigua”. S'emmarca dins el projecte "Movem-nos per l'aigua".

El dissabte dia 30 es farà un taller infantil de tardor, just dos dies després d'una nova edició del taller de Memòria per a la gent gran.