divendres, 22 d’octubre del 2010

Avis gaudint de l'Oktoberfest

Els avis i àvies de les residències de Calella han pogut gaudir de l'ambient de al festa de la cervesa per una tarda. A la carpa els esperava un berenar i música d'una banda alemanya. Va ser un dia diferent, en què van trencar la rutina.

Tot i ser la festa de la cervesa i dels frankfurts, la gent gran ingresada a les residències de Calella va tenir un berenar adequat a les seves necessitats. Un entrepà amb embotit suau, aigua, un refresc o cervesa, és clar, però sense alcohol. Un seguit de voluntaris van acompanyar-los fins a la carpa del passeig de Mar, ja fos en autocar o amb la cadira de rodes. Des de l'Ajuntament , la regidora de Serveis Socials fa un bon balanç de l'activitat.

El berenar va ser servit per Cosmos Costa Brava SL, una empresa dirigida per Gil Buján, i que s'encarrega d'organitzar aquest berenar per als avis i àvies des de fa 23 anys.

Cada any l'organització del berenar també convida als avis i àvies de Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol, però fins a dia d'avui encara no s'han animat a participar de la festa. I això que tots poden ballar al ritme de la banda i distreure's una estona de la seva habitual rutina.