dilluns, 25 d’octubre del 2010

Festa molt esportiva

Amb una festa amb unes 400 persones a la sala gran de la Fàbrica Llobet, Calella ha reconegut públicament els millors esportistes de l'any 2010.

El millor equip sènior és l'Equip Team Calella Thriatlon. El palista Joan Moregó i la nadadora Paula Comas s'han erigit com a guanyadors dels premis sènior individuals. El futbolista Daniel Guirao i la basquetbolista Míriam Gómez han rebut el premi sènior a jugadors que competeixen en esports d'equip.

La Festa de l'Esport de Calella ha reconegut també altres persones i disciplines. El Club Bàsquet Calella és el millor equip sènior en esports d'equip. Ander Mirambell, esportista olímpic d'skeleton, és el millor esportista d'èlit i Pere Pau Gràcia, del Tennis Taula, ha estat el millor entrenador. Altres noms que van sonar durat la Festa de l'Esport van ser Aleix Pi, Sergi Pedemonte, Raquel Bonilla, Júlia Gimeno i l'equip benjamí de natació, el premini masculí del bàsquet i el Club Tennis Taula Calella.

Aquesta casa va ser també guardonada a la Festa de l'Esport per partida doble. Ràdio Calella ha rebut un guardó per la seva informació vers l'esport local. I el seu director, Jordi Bota, un reconeixement al seu esforç en promocionar l'esport de Calella per mitjà de la ràdio i la televisió.

Sport 333, Termotur, Suris i Òptica Muralla van ser les guardonades com a entitats patrocinadores envers l'esport calellenc. Carmé Farré, Enric Maria Valls, Joan Martínez, Miquel Bosch, Xavier Batlle, Dorly Ströbl i Gabriel Sanguino van ser distingits com a persones amb trajectòries destacades.

Per últim cal dir que es van reconèixer també els equips amb ascens de categoria o campionats absoluts. Són el Club Atletisme Calella, el Club Bàsquet Calella, el Club Tennis Taula de la ciutat, la Fundació Privada Escola de Futbol i el Saló Billarpool.

Com cada any, la Festa de l'Esport de Calella té rerefons solidari i és que cada assistent paga un euro que es destina a una finalitat social. En els propers dies es lliuraran 400 euros a Càritas parroquial de la ciutat, tot i que el lliurament simbòlic del xec va ser ahir.

En el seu parlament, l'alcalde Josep Maria Juhé va indicar que a través de l'esport es mou un sentiment de perseverança i esforç i que s'està construïnt una ciutat més solidària. Per la seva banda, el regidor d'Esports, Jaume Puig, va destacar el nivell dels esportistes locals i l'aparició del Team Calella Triatlon.

A l'acte hi eren presents regidors de l'equip de govern i del principal partit de l'oposició que van repartir els diferents guardons. També hi era Abel Garcia, col·laborador de l'àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona.