dilluns, 4 d’octubre del 2010

Primeres valoracions

Tots els responsables polítics han valorat positivament en línies generals el Challenge Costa de Barcelona-Maresme. Així ho han manifestat aquest diumenge durant la transmissió feta per la nostra emissora.

L'alcalde de la ciutat, el socialista Josep Maria Juhé, ha destacat l'ambient que es respirava durant tot aquest diumenge i ha qualificat com a "impressionant" veure els triatletes passar pel revolt del Far. Juhé ha qualificat el Challenge de "festa de l'esport, del sentiment i del territori".

Per la seva banda, la regidora i senadora convergent Montserrat Candini, ha destacat que s'ha de mantenir l'esperit d'esdeveniments com el Challenge i "que esdeveniments com aquest no fallin a Calella ni a la comarca". També n'ha demanat més difusió durant les vigílies de la prova.

El regidor d'Esports, el republicà Jaume Puig, creu que amb 1.000 inscrits més s'autofinançaria el Challenge "i això vol dir que es consolidaria". Puig ha destacat els diners que destinen les administracions públiques.

El president del Consell Comarcal Josep Jo ha recordat que poques triatlons tenen 1.100 participants, si bé ha admès que l'any passat el nombre va ser de gairebé 2.000 ja que la prova era puntuable pel Campionat de Bombers i Policia. Jo ha qualificat el repte d'espectacular.