dimarts, 26 d’octubre del 2010

Avui Consell de medi ambient

Aquest vespre a les 8 hi ha una reunió del Consell municipal de Medi Ambient a la sala de plens de l'Ajuntament de Calella. La regidoria vol exposar a la ciutadania el balanç de les actuacions fetes, obres realitzades, i aspectes com l'ampliació del parc del Montnegre-Corredor i la recollida selectiva.

El primer punt del consell de Medi Ambient serà un balanç de les obres realitzades per l'àrea, com la reforma del Passeig dels Eucaliptus i la Plaça Conrad Prat, on s'hi ha posat un espai de jocs infantils. A la reunió també es parlarà de les accions que es podran fer amb el Pla d'estalvi d'energia, que ha explicat l'alcalde de Calella i regidor de Medi Ambient, Josep Maria Juhé.

Un altre punt en l'ordre del dia serà el balanç de la recollida selectiva a la ciutat, amb una comparativa entre 2009 i 2010. Juhé considera positius els números d'aquest any.

L'alcalde ha volgut recordar que el Consell de Medi Ambient és un òrgan de participació ciutadana obert a totes les entitats sensibles amb el Medi Ambient i a les persones a títol individual que comuniquin a la regidoria que hi volen assistir.