divendres, 22 d’octubre del 2010

La festa de l'esport, aquest diumenge

L'esport calellenc celebrarà aquest diumenge la seva festa anual, en la qual es premiarà als millors esportistes de la temporada 2009-2010.

El Team Calella Triathlon, el Termotur Calella de tennis taula i Saló Billarpool Calella-Fusteria Villegas competiran aquest diumenge per ser premiats com el millor equip sènior de la temporada 2009-2010 en la Festa de l'Esport de Calella.

En la categoria d'esports d'equips, els sèniors nominats són el conjunt sènior de natació sincronitzada, el júnior femení del Club Bàsquet Calella i el Club de Futbol Calella. Pel que fa als premis individuals també hi ha categoria específica per als esports de competició en conjunt. Aquests són els nominats pels mèrits aconseguits en la temporada 2009-2010:

En la categoria sènior masculí: l'atleta Josep Maria Madí; Jaume Ferrer, del Club Saló Billarpool Calella; el nedador Jordi Corominas; i Joan Moregó, del Club Tennis Taula Calella.

Només hi ha una candidatura al premi pel millor sènior masculí en esports d'equip, que és la de Dani Guirao, del Club de Futbol Calella.

En categoria femenina, les nominades són: la triatleta Núria Sauleda; la nedadora Paula Comas; i Jèssica Hernández, del Club Tennis Taula Calella. Les sèniors d'esports d'equip que opten al premi són la nedadora de sincronitzada Sílvia Borrell i la jugadora de bàsquet Miriam Molina.

D'altra banda, Ander Mirambell torna a aparèixer a la llista de nominats al premi al millor esportista d'elit. El pilot d'skeleton es presenta aquest cop a la Nit de l'Esport com el primer esportista calellenc olímpic. Competirà pel guardó amb Pere Navarro, jugador del Termotur Calella de Tennis Taula, que va penjar-se la medalla de bronze al Pro-Tour disputat al Marroc.

Un altre dels premis esperats és el del millor entrenador. Aquest any hi opten Jordi Puig, míster de l'Escola de Bàsquet; Rafael Coto, entrenador del juvenil A de la Fundació Privada Escola de Futbol Calella; l'entrenador de fitness del Club Natació Calella, Carles Serinyà; i l'entrenador del Suris Calella juvenil de tennis taula, Pere Pau Gràcia.

La millor entitat esportiva de la temporada passada sortirà d'entre aquests noms: el Calella Rugby Club, el Club Tennis Taula Calella, el Club Bàsquet Calella, l'Associació Volei-Platja Calella, i l'associació Calella-Marxa.

La Festa de l'Esport concedeix un reconeixement directe en l'àmbit informatiu i de patrocini. En el primer dels casos, s'atorgarà distincions a Ràdio Calella, al director de l'emissora Jordi Bota i a la secció de futbol català del diari Sport. Els patrocinadors guardonats seran: Sport 333, Temotur, Suris SA i Òptica Muralla.

La Regidoria d'Esports també entregarà reconeixements especials a persones de trajectòria destacada, els noms de les quals es descobrirà durant la vetllada festiva. Ho ha explicat el regidor Jaume Puig en declaracions al programa La Banqueta i ha manifestat que“cada any hi ha persones que pel seu passat o per la seva trajectòria i història mereixen un premi o recordatori per una tasca que potser fa vint anys la van fer i són aquí. Aquest any hi ha unes quantes persones que han nominat els mateixos clubs”.

El regidor d'Esports ha avançat que s'espera l'assistència d'unes 350 persones a la Fàbrica Llobet-Guri, que podran gaudir d'un pica-pica previ, a un preu simbòlic. Els diners s'entregaran a Càritas Calella.