dimecres, 13 d’octubre del 2010

Efectes del temporal

Tot i que avui dimecres encara continuen actives les alertes per vent, per pluges i per fortes onades, la situació amb el pas de les hores tendirà a normalitzar-se. En tot cas, els Bombers de la Generalitat han fet durant les últimes 72 hores un centenar de sortides al Maresme. Bàsicament ha estat per arbres caiguts i recol·locacions d'elements de la via pública com ara tanques d'obres.

En el cas de Calella, la policia destaca que s'han fet petites actuacions sense importància. Això sí ahir a primera hora del matí els agents locals van vigilar per tal que la situació no es compliqués a l'estació de Renfe ja que durant 2 hores els trens no van circular a causa de l'avaria elèctrica que va deixar sense trens tot Catalunya. A la nostra ciutat, a les darreres hores ha caigut una antena d'un edifici sense provocar cap dany personal.

En el cas de Pineda de Mar, els Bombers de la Generalitat han fet a les últimes 48 hores 2 sortides. Una d'elles al pont del tren que ha quedat inundat. A Santa Susanna han fet una actuació per retirar del passeig un arbre caigut.