dimecres, 20 d’octubre del 2010

La pintura de Rosich

Fins al 30 d'octubre es pot veure a la sala d'exposicions del Grup Pa Vi i Moltó una mostra de pintura original del calellenc Josep Maria Rosich. Hi ha paisatges de Calella, el Maresme i altres punts de Catalunya copsats amb una mirada de colors vius. Els quadres estan a la venda i poden costar entre 100 i 450 euros.

La mostra de Josep Maria Rosich inclou 20 obres en tècnica acrílica i també una obra a l'oli. És la primera vegada que exposa, ja que fa només 4 anys que pinta amb més assiduïtat. Domina diversos estils, però bàsicament es dedica al paisatge figuratiu de colors vius, fixant-se molt en el detall. Va aprendre a pintar mirant el seu germà, també pintor. I ja de gran, fa 4 anys, va iniciar cursos de pintura. La mostra a la seu de Pa Vi i Moltó contempla obres fetes al darrer any i mig. Hi ha quadres del Far de Calella, el monument a la sardana, indrets de Malgrat, santa Susanna o Banyoles. Josep Maria Rosich s'ha mostrat molt satisfet de poder exposar a la seva ciutat.

Els quadres, a més de ser observats, es poden comprar. Per ara Rosich n'ha venuts pocs de tota la seva col·lecció, i el seu objectiu és promocionar-se per aconseguir vendre quadres, però donant l'última paraula a qui ha de comprar la pintura.

Rosich fa també quadres per encàrrec, com un realitzat dies enrere a petició d'un matrimoni que celebrava l'aniversari del seu casament. La mostra de paisatges es podrà veure fins el dia 30 d'octubre i es va inaugurar dissabte passat amb la presència de la regidora de Cultura, Pilar Rocafort.