dijous, 14 d’octubre del 2010

Xerrada sobre el càncer

Fins al proper diumenge 17 d'octubre se celebra la Setena Setmana Europea contra el Càncer. Enguany té com a lema “Actua per prevenir el càncer: menja sa i mou-te”. Diverses entitats aplegades a la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer, com és el cas d'Oncolliga Calella, promouen activitats de sensibilització i conscienciació sobre la importància de la prevenció d'aquesta malaltia.

Una d'aquestes activitats és la conferència que demà a les 7 de la tarda imparteix, a la Cooperativa l'Amistat, el Doctor Xavier Hernández-Yagüe, oncòleg de l'Institut Català d'Oncologia a Girona i de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Versarà sobre el càncer de pulmó i estarà presentada pel Doctor Pere Puig, cap de la Unitat Funcional de Patologia de mama de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Enguany la setmana europea contra el càncer fa incidència en la prevenció i els hàbits saludables. Un aspecte fonamental, tal i com reconeix el doctor Pere Puig.

El proper dimarts, 19 d'octubre, se celebra el Dia Internacional contra el Càncer de Mama. El doctor Puig participarà en diverses xerrades com la que es farà a la Biblioteca Comarcal de Blanes el mateix dimarts a 2/4 de vuit del vespre.

«Díptic Setmana Europea contra el Càncer»