divendres, 1 d’octubre del 2010

Agenda esportiva

Aquest cap de setmana es disputarà el partit de futbol entre el CF Calella i l'Águilas. El Calella jugarà el seu quart partit d'aquesta temporada,segon a casa,amb la tranquil·litat d' haver aconseguit la primer victòria. Els de Navas, jugaran aquest partit el diumenge a partir de les 12 del migdia al camp de La Muntanyeta.

En Tennis Taula hi haurà el debut a casa dels nois i les noies a la Super Divisió. Pel que fa a l’ equip femení , el Suris Calella, jugarà el dissabte a les 5 de la tarda contra l’ Inca TT. I els nois del Termotur, doble partit. El primer, a l'igual que les noies jugaran dissabte a les 5 de la tarda però contra el Borges Valls . I el segon encontre, diumenge a les 11 del matí contra l’UCAM Cartagena. Podríem dir que els calellencs comencen forts ja que jugaran contra el dos millors equips de la categoria. Tots aquest partits es disputaran a les instal·lacions del conjunt calellenc.

I per acabar handbol; una molt renovada Unió Esportiva Handbol Calella iniciarà diumenge la seva lliga contra el Sarrià. El partit es jugarà a partir de les 11 del matí, al pavelló calellenc.