dimarts, 5 d’octubre del 2010

Moltíssimes gràcies

El blog-web inforadiocalella s'ha convertit en una autèntica referència informativa local. Durant els darrers 30 dies s'han registrat 5.237 visites, el que suposa un nou rècord, ja que la mitjana fins abans de l'estiu s'apropava a les 3.000.

Des de l'inici d'aquest servei que gestiona l'empresa Ràdio Calella Televisió s'han produït més de 50.000 visites. El dia on hi va haver més persones que es van connectar al nostre portal va ser el 29 de setembre -297 visites- i ahir es van registrar 278 visites.

La notícia més vista d'aquest darrer mes ha estat la que duia per títol "Nits de barrakes", que ha vingut seguida pel "Diumenge de la febre groga" i el "Balanç ciutadà de la Fira".

La primera notícia d'àmbit polític més seguida es troba en setena posició i feia referència a l'agenda política de la fira. Seguidament hi trobem "La Fira, punt de visita dels polítics catalans".

Abans de les informacions polítiques les altres notícies que van despertar un major interès ciutadà van ser l'expedient per una denúncia per un presumpte abús sexual i la sanció de l'SGAE a un establiment de la ciutat.

La notícia més seguida des de l'obertura de l'inforadiocalella ha estat "Joc i espectacle a la platja" i feia referència a l'Open d'Handbol Platja Trofeu Ciutat de Calella, publicada el passat 7 de juliol.

La mitjana diària de persones que segueixen aquest blog-web és de 174 persones; xifra que la direcció del mitjà considera molt elevada, atès que es tracta d'un jove portal d'Internet única i exclusivament d'informació calellenca.