dijous, 7 d’octubre del 2010

Avui ple a les 18:30h

L'Ajuntament de Calella celebra avui dijous a la tarda una nova sessió plenària. És de caràcter ordinari i té 9 punts en l'ordre del dia. Entre ells destaca la moció que presenten els grups d'Esquerra Republicana de Catalunya i Convergència i Unió per tal que, de manera simbòlica, Calella quedi exclosa moralment de l'àmbit de la Constitució espanyola.

Nou ple a l'Ajuntament de Calella. És el corresponent al mes d'octubre i de l'Àrea d'Economia, Hisenda, Règim Intern i Governació en destaca l'aprovació dels comptes anuals de la Corporació corresponents a l'exercici 2009, el dictamen per a la modificació de la plantilla de personal funcionari, aquest punt fa referència a la Policia Local de la ciutat.

De l'Àrea de Serveis a les persones, l'Ajuntament abordarà el dictamen per donar suport al Correllengua 2010 i l'adhesió de Calella a la “Carta Internacional per caminar”. Segons l'alcalde de la ciutat, Josep Maria Juhe aquesta adhesió és interessant tenint en compte la cultura esportiva i de caminants que hi ha a Calella.

Un altre dels punts en l'ordre del dia del ple d'aquest dijous és la moció que presenten els grups d'ERC i CiU sobre la sentència del Tribunal Constitucional en relació a l'Estatut i per la sobirania. És a dir, per tal que Calella quedi exclosa moralment de la Constitució, seguint d'aquesta manera l'estela d'altres poblacions com ara Canet de Mar o El Port de la Selva. La portaveu convergent, Montserrat Candini, ha destacat que aquesta és una moció simbòlica i que volen fer una crida, un reclam perquè des del seu grup no se senten identificats amb un text tant restrictiu.

El ple començarà a 2/4 de 7 de la tarda i serà retransmès en directe per Ràdio Calella i per www.radiocalella.cat.