dilluns, 11 d’octubre del 2010

Gats de tot el món

Calella s'ha omplert aquest cap de setmana dels millors gats de raça provinents de tot el món a la que ha estat la Primera Exposició Felina Internacional. Estava impulsada per l'Associació Felina de Catalunya amb el suport del Consell Comarcal del Maresme i l'Ajuntament de Calella.

Per la sala Gran de la Fàbrica Llobet Guri de Calella han desfilat durant el cap de setmana els millors gats de raça. Els perses, maine coon, exótios, bosc de Sibèria, bosc de Noruega, siamesos, i així fins a una llarga llista. Els seus propietaris han vingut d' Itàlia, França, USA, Rússia, entre altres països.

També hem pogut veure criadors de gats d'arreu de Catalunya a la primera Expo Felina Internacional que ha acollit aquesta ciutat altmaresmenca. L'exposició estava organitzada per l'Associació Felina de Catalunya en col·laboració amb l'Spanish Cat Club.

Els organitzadors també han volgut que a l’exposició es fes promoció de l’adopció i de la tinença responsable d’animals. En aquest sentit, el Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme, amb seu a Argentona, també hi ha estat present per donar a conèixer el centre i els animals que hi té acollits, específicament els gats que estan a l’espera de trobar una família d’adopció.