dilluns, 25 d’octubre del 2010

Mas demana el canvi

Recuperar la confiança, anar a votar i, sobretot, votar pel canvi. Aquest ha estat el missatge que el president de Convergència i Unió i candidat a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha llançat aquest dissabte des de Calella.

Artur Mas ha recordat la seva vinculació amb la ciutat de Calella i amb la comarca del Maresme i ha destacat que l'actual govern de la Generalitat l'ha descuidat però que "ara això es podrà canviar". A més ha indicat que "el tripartit ha deixat Catalunya escurada". Per a Mas, s'ha de treballar per reactivar l'economia, per potenciar l'educació i en el cas del Maresme per millorar les infraestructures.

Artur Mas va estar acompanyat en tot moment per la senadora i portaveu del grup municipal de CiU a l’ajuntament de Calella, Montserrat Candini, i per diversos regidors convergents. Tots van recórrer el centre comercial de la ciutat on van parlar amb les persones que s'hi apropaven. Segons Mas "ara s'ha de passar pàgina i encetar un nou camí. Parlar molt amb la gent, nosaltres això ho hem fet molt durant molts anys, parlant amb la gent reps informació i idees de les coses que s'han de fer".

Preguntat sobre si es podria emportar Montserrat Candini a la Generalitat, va afirmar que això no tocava, que encara no ha guanyat les eleccions catalanes, i que Candini el que ha de fer és guanyar les eleccions municipals i evitar un altre govern PSC-ERC, a l'igual que ell havia d'evitar un nou tripartit.

Durant la seva visita a Calella, Artur Mas també es va reunir amb un grup de comerciants per conèixer les seves inquietuds.