dilluns, 11 d’octubre del 2010

Presenten a Cristina Gómez

Una dona serà la cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya de Calella a les eleccions municipals. Cristina Gómez, de 29 anys i llicenciada Ciències Polítiques i de l’Administració, és l’aposta dels republicans calellencs per recuperar l’alcaldia a l’Ajuntament de Calella i mantenir-se en el govern per quart mandat consecutiu.

Gómez va oficialitzar divendres la seva candidatura en un acte públic en el qual es va evidenciar que té el suport de l’aparell del partit. De fet, ocupa diversos càrrecs dins el partit, tant a nivell comarcal, com a la diputació de Barcelona. El president comarcal, Andreu Francisco, i el secretari general d’ERC Joan Ridao van acompanyar-la en un dia “especial” per ella i amb el que inicia una etapa que l’“il·lusiona”, segons ha indicat la pròpia candidata a alcaldessa.

És la segona dona que la secció calellenca d’Esquerra Republicana de Catalunya presenta a les municipals. Jove, capacitada i intel·lectualment molt preparada, responsable, valenta, honesta i amb sentit comú. Aquests són alguns dels atributs que li van regalar companys i amics. Amb ella, els republicans calellencs simbolitzen la renovació del partit local, més enllà de l’aspecte generacional, segons ha indicat Joan Ridao, secretari general d’ERC.

Cristina Gómez pren el relleu a Jaume Puig, cap de llista de les últimes municipals en les que Esquerra Republicana va passar dels 7 als 4 regidors actuals.