dimecres, 13 d’octubre del 2010

Puig avala Gómez

El portaveu del grup municipal i últim cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya Calella avala la candidatura de Cristina Gómez.

Jaume Puig va donar-li suport assistint a la presentació pública que es va fer la setmana passada i, en declaracions a Ràdio Calella, va admetre que tornaria a entrar a la llista dels republicans si Gómez i l'executiva li ho demanen. En aquest sentit Puig va remarcar que s'havia fet "una bona feina".

Puig va destacar les qualitats de Gómez, assegurant que és una alcaldable sobradament preparada per exercir el càrrec i per encapçalar el canvi generacional que està fent Esquerra a Calella i va afegir que "jo a les últimes eleccions la portava cinquena, va ser una llàstima perquè en vam treure quatre, el nostre objectiu eren cinc però sabem que era difícil superar el llistó de 4 o 5, a nivell històric fa dues legislatures en vam aconseguir 7".

Puig considera que Esquerra haurà de presentar una llista equilibrada en quant a joventut i experiència en la política municipal.