dilluns, 4 d’octubre del 2010

Activitats Oncolliga

L'entitat Oncolliga Calella ha preparat una tardor plena d'activitats per tal de continuar conscienciant els ciutadans sobre la importància de la prevenció del càncer. Un altre dels missatges de les membres d'aquesta entitat calellenca és que s'ha d'optar per una actitud positiva i vital davant l'arribada de la malaltia.

Xerrades sobre la nutrició o les emocions conformen algunes de les activitats que es faran els dimecres al matí a la Cooperativa l'Amistat. A més, Oncolliga Calella també fa els dimecres esmorzar i trobades que serveixen de teràpia de grup. Una de les novetats de cara a aquest trimestre és l'ampliació del servei de psico-oncologia. S'ha pogut fer gràcies als recursos obtinguts a través de la venda de calendaris solidaris durant la Fira; un servei que s'ofereix tots els dilluns i també 2 tardes al mes al local de la Fàbrica Llobet Guri.

La membre de l'entitat, Maria Pera, ha destacat que el proper 15 d'octubre es farà una xerrada sobre el càncer de pulmó.

Recordem que durant els dies de la Fira de Calella i l'Alt Maresme, Oncolliga ha donat a conèixer la seva activitat a tots els ciutadans.