dilluns, 4 d’octubre del 2010

Johnsen i Zelenkova, guanyadors del Challenge

Jimmy Johnsen s'ha proclamat guanyador del segon Challenge Costa de Barcelona-Maresme al creuar la línia d'arribada amb un temps de 8 hores 19 minuts i 49 segons.

Johnsen ha aventatjat el segon classificat Horst Reichel en 34 segons, i en un minut 28 segons a Georges Potrebisch, que ha quedat tercer. El guanyador, que ha qualificat la prova de dura, ha trigat quatre minuts més que el vencedor de la primera edició Marcel Zamora i ja pensa en descansar en els propers dies.

En categoria femenina la guanyadora ha estat la russa Lucy Zelenkova que ha arribat cansada a la línia de meta. Zelenkova però, tot i el cansament no perdia els ànims i ja pensava en celebrar el triomf amb sangria, segons va declarar en directe a Ràdio Calella. Wenke Kujala i Cristil Lee han completat el podi femení.

La calor, amb una temperatura mitjana de 26 graus, ha estat protagonista d'aquest triatló, una prova que compagina 3.800 metres de natació, 180 kilòmetres de ciclisme i 42'2 kilòmetres de marató. La prova, que ha transcorregut per gran part del Maresme, ha aixecat expectació sobretot a Calella.

A causa de la prova ciclista durant bona part del dia s'ha tallat el trànsit rodat a la nacional 2 entre Calella i El Masnou. L'alternativa ha estat l'autopista C-32.