dilluns, 18 d’octubre del 2010

Reagrupament creix a Calella i al Maresme

Reagrupament Independentista continua creixent a la comarca. Aquest cap de setmana ha inaugurat 2 noves seus electorals: a Calella i a Sant Pol de Mar. Els amfitrions han estat els caps de llista per Barcelona, Ruth Carandell i Carles Móra.

Segons Carandell, aquests locals volen ser punt de trobada dels reagrupats i simpatitzants. En relació a una possible coalició amb Solidaritat Catalana, la formació que lidera l'ex president del Barça, Joan Laporta, Carandell ha subratllat que l'oferiment per part de Reagrupament hi ha estat però que Solidaritat no ho ha acceptat.

Carandell ha destacat que sent conscients dels mitjans de què disposa Reagrupament, s'ha de treballar per arribar al màxim de persones possibles durant la campanya. Precisament, el cap visible de Reagrupament a Calella, Pere Mas, ha anunciat que a la ciutat ja hi ha 14 persones associades que paguen quota. Ara es dediquen, diu Mas, a explicar el seu projecte als ciutadans de tots els sectors.

Pere Mas creu que Reagrupament està normalitzant el fet de parlar d'independència i dels seus beneficis.

Tant Carandell com Mas han destacat que volen esperonar, comunicar i convèncer. Insisteixen que cal una Llei de finançament dels partits, una nova llei que faci prevaldre la transparència.